Over Polderbanden.nl

/Over Polderbanden.nl
Over Polderbanden.nl 2019-07-15T09:53:21+00:00

sjoerd huizinga polderbanden gebruiktetrekkerbandenPolderbanden.nl

Polderbanden.nl uit Creil (NOP) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in banden voor de landbouw, industrie, truck, offroad en auto branche. De banden kunnen zowel in de werkplaats als op locatie vervangen worden, zoals de klant wenst.

Polderbanden.nl levert banden volgens de nieuwste ontwikkelingen en heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, service en leverbetrouwbaarheid.

Polderbanden.nl is o.a. gespecialiseerd in:
– In- en verkoop van alle soorten en maten banden en velgen van diverse leveranciers
– Reparatie van banden – Loopvlakvernieuwing en coveren van banden
– Taxatie van banden
– Inname van oude banden
Polderbanden.nl is een groeiend, jong en innovatief bedrijf, waar service en kwaliteit op 1 staat!

Bekijk ook eens de website: www.gebruiktetrekkerbanden.nl

Gebruiktetrekkerbanden.nl en tweedehands tractorbanden

Gebruiktetrekkerbanden.nl is dé site voor gebruikte tractorbanden, tweedehands trekker banden en landbouwbanden zoals kipper banden, grondverzetbanden, truckbanden en meer. Gebruiktetrekkerbanden.nl is onderdeel van Polderbanden van eigenaar Sjoerd Huizinga en is gevestigd in Creil (vlakbij Emmeloord) in de Noordoostpolder (Flevoland). Sjoerd Huizinga is werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in de gehele Noordoostpolder, voornamelijk nabij Creil en Rutten. Hierdoor heeft Sjoerd een groot netwerk opgebouwd in de landbouwwereld. Door zijn grote liefde voor trekker- en tractorbanden is hij zich gaan specialiseren in trekkerbanden met zijn bedrijf Polderbanden. Voor een gemakkelijk overzicht van al zijn gebruikte trekker banden is hij de site; gebruiktetrekkerbanden.nl begonnen.

Goedkope tractorbanden en trekkerbanden

Tractorbanden kopen is geen goedkope aangelegenheid. Vele gebruikte tractorbanden kunnen nog jaren mee. Echter staan gebruikte tractorbanden vaak jaren in de schuur of opslag om vervolgens niet meer gebruikt te worden. Dat is zonde, deze tractorbanden verdienen een tweede leven waar ze nog optimaal gebruikt kunnen worden door vele boeren en dat tegen een goede aanschafprijs.

Zowel bij boeren als bij mechanisatie bedrijven staan er veel gebruikte tractorbanden te koop, maar vaak weet men in de zoektocht naar een gebruikte tractorband niet de juiste te vinden omdat het lastig zoeken is. Deze site geeft een overzicht van de trekkerbanden van polderbanden.nl. Om zo het zoeken makkelijker te maken.

Trekkerbanden in regio Noordoostpolder maar ook ver daarbuiten! 

Gebruiktetrekkerbanden.nl levert gebruikte tractorbanden voornamelijk in de regio Noordoostpolder zoals de dorpen Creil, Espel, Rutten, Bant, Luttelgeest, Tollebeek, Marknesse, Ens, Kragenburg, Nagele en Emmeloord. Maar ook in regio Lemmer (Friesland) en Kuinre, Vollenhove, Blokzijl (Overijssel) en omstreken levert gebruiktetrekkerbanden.nl haar diensten.

Goedkope tractorbanden tweedehands kopen?

Kortom, bent u als ondernemer op zoek naar goedkope gebruikte tractorbanden?

Bekijk hier het overzicht van gebruikte tractorbanden en neem contact op met Sjoerd Huizinga van gebruiktetrekkerbanden.nl.

 

Sjoerd Huizinga
+31 (0)85 483 2790
info@polderbanden.nl

Bezoekadres:
Klutenweg35
8312 PC Creil

Factuuradres:
Gelrelaan 8
8302 KE Emmeloord
facturen@polderbanden.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op

Lees hier onze Privacy Policy AVG Polderbanden  (english: AVG Polderbanden English)